resantillfrankrike.blogg.se

Blombackaskolan i Södertälje skickar iväg två franska grupper från årskurs 8 samt årskurs 9 på en studieresa till Frankrike. Med resan finns även andra elever från skolan som fick chansen att åka med. Eleverna ska bo hos familjer i Dreux (1 timmes bilfärd från Paris), på resan kommer eleverna besöka bla. Paris och Versailles. Välkomna att följa vår resa till Frankrike!

Andra dagen i Frankrike

Publicerad 2016-04-21 22:47:00 i Allmänt,

 
Tjaaaa bloggen. Nu är vi äntligen framme i Frankrike och har överlevt första natten med de franska familjerna. När vi avslutade dagen igår efter en match i frisbee tog alla sina väskor och åkte hem till familjerna. Det var nervöst i början, men när man kom in i huset och hälsade på föräldrarna, la sina väskor i rummet och gick ner för att äta, så släppte osäkerheten lite. Vi satt tillsammans och åt hamburgare som min familj hade grillat. Det var trevligt, föräldrarna ställde frågor och vi pratade. Min penfriends hundar var även väldigt nyfikna. 

Just nu sitter vi på bussen påväg till Versailles. Alla är väldigt taggade på att få se det stora slottet med guld detaljer överallt! / Jessica B, Klass 9B. :):)

Ps, Vicke vill sova. Hejdåå 
Skriven 21/4 Kl 09:00 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela