resantillfrankrike.blogg.se

Blombackaskolan i Södertälje skickar iväg två franska grupper från årskurs 8 samt årskurs 9 på en studieresa till Frankrike. Med resan finns även andra elever från skolan som fick chansen att åka med. Eleverna ska bo hos familjer i Dreux (1 timmes bilfärd från Paris), på resan kommer eleverna besöka bla. Paris och Versailles. Välkomna att följa vår resa till Frankrike!

Första dagen i Frankrike!

Publicerad 2016-04-20 22:15:59 i Allmänt,

Tjenare!
Idag var det alltså dags att åka till Frankrike, vi lyfte ca 30 minuter försent men kom ändå fram endast 10 minuter sent. Bussresan från flygplatsen till "Lycee Edouard Branly" (rätta mig om jag har fel) tog ca två och en halv timme..
 
När vi äntligen kom fram så åt vi lunch och umgicks lite. Efter lunchen så gick vi upp till deras aula och gick igenom programmet för veckan och efter det så skulle vi vara med på deras idrottslektion. På den lektionen så körde vi "Ultimate Frisbee" vilket var kul.
 
Efter den lektionen så åkte vi hem till våra respektive värdföräldrar och lärde känna de, den här veckan kommer bli hur bra som helst.
 
mvh:// Akseli 8A













Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela